På vores Autoværksted i Slangerup er vi anset som eksperter når det gælder reparation og servicering af biler og andre køretøjer. Vi har dygtigt personale der er uddannet professionelt og samtidig har en lidenskab for alt der har med biler, benzin og motorer at gøre.

Så er din bil brudt sammen, skal du have skiftet batteriet eller bremseskiverne, eller ønsker du blot at indlede et samarbejde i tilfælde af at uheldet skulle ske i fremtiden, kan du med fordel kontakte os i dag for et godt tilbud til en god pris.

Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor være behjælpelige med de fleste problemer man som bilejer kan opleve. Vores autoværksted i Slangerup er samtidig kendt af lokale for den høje kvalitet, hvilket har gjort os til et af de absolut mest foretrukne i lokalområdet.

Skal din bil snart til syn kan det være en god idé at få den kigget efter inden du tager til synshallen. Vores mekanikere kan hurtigt og effektivt finde frem til potentielle fejl og mangler, og kan ofte udbedre dem på kort tid, til nogle af landets bedste priser.

Har du og din bil været i et større uheld kan vi også hjælpe i de fleste situationer. Hvis du leder efter en pålidelig bilmekaniker i Slangerup og omegn, har du heldet med dig! Vi står klar til at bidrage med vores tekniske snilde, og professionelle tilgang der er baseret på uddannelse og mange års erfaring.

Vi giver altid vores tilbud uden krydrede priser eller unødvendige reservedele, og vi er glade for at kunne hjælpe danske bilejere i nød på en smertefri og behagelig måde. Vi arbejder hårdt for at tilbyde alle vores kunder den samme høje service, uanset mærket på din bil.

Vores mekanikere er kvalificeret med alle de nødvendige certifikater, uddannelser og ekstra kurser, og samtidig brænder de også for at reparere ethvert problem de måtte stå over for. Samtidig finder du os altid med et smil på læben og en venlig attitude, så ring endelig til os for at høre om hvad vi kan hjælpe med.

Så uanset om du skal have skiftet olie på bilen, fikset den store bilkabule, eller bare gerne vil give din bil et eftersyn inden den skal i synshallen, så står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag for at høre nærmere og booke en tid.

Inden vi begynder at arbejde på din bil, forklarer vi de vigtigste detaljer med hensyn til hvilke reparationer der er nødvendige. I nogle tilfælde kan vi give en fast pris inden vi går i gang, mens der i nogle tilfælde kommer en estimeret pris på baggrund af ubekendte. Uanset hvad, er vi ærlige og udelukkende interesseret i at løse dit problem på den bedste og mest sikre måde.

​Vi ved selv hvordan det føles ikke at have nogen bil, og derfor arbejder vores mekanikere i Slangerup hurtigt og effektivt for at sørge for du får din bil tilbage i god tid, så du igen kan komme rundt omkring.​

har du brug for hjælp til bilen?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld gerne din bils registreringsnummer, så vender vi retur snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mere end 20 års erfaring

Vores mekanikere og personale er specialister og har mange års erfaring i autobranchen.

Mulighed for lånebil

Når din bil er på værksted hos os, så kan du nemt og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.

Garanti på alt arbejde

Hos os sikrer vi altid, at vores arbejde bliver udført inden for de gældende regler og lovgivninger.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder ?

facebook_3

"super service hver gang"

Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

Marie Fugl

tp

"god service og faglighed"

Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.

Mathias Fæstelager

autobutler

"super pålidelig"

Købte en Volkswagen Polo for 3 år siden. Efter at jeg fandt fejl i gearkasse og fartpiloten fik jeg det lavet med fremragende service.

Rezkar

google_2

"venlige og hjælpsomme"

Har fået lavet super autoservice hos VS Automobiler, servicen var i top, jeg vil anbefale dem til alle!

Ketil

sublim auto- og skadeservice

bliv godt kørende med hella service partner

VS Automobiler er en del af Hella Servicepartner, som dækker hele landet og sikrer dig en ordenligt service til fornuftige priser på din næste bilreparation, service og meget andet. Vi har både erfaringen til at servicere gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere nye biler.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

vs automobiler aps

Lyshøjvej 8, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 39074850

Kontakt værkstedet

phone-color +45 2942 1942

 mail-color_alt vsautomobiler@mail.dk

Kontakt os allerede i dag.

Følg os på Facebook

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredage: 08.00 - 13.00

Mails besvares alle dage.