ERHVERVSLEASING OG ERHVERVSAFTALER TIL TRAVLE ERHVERVSDRIVENDE​

Overvejer du muligheden for erhvervsleasing bil, eller ønsker du en erhvervsaftale på service og vedligeholdelse af dine biler? Hos VS Automobiler kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at blive godt kørende i en travl hverdag.

Vi har over 20 års erfaring med at hjælpe virksomheder, og i dag er vi Hella Service Partner. Vi servicerer erhvervskunder i blandt andet Ølstykke, Jyllinge og Stenløse samt mange andre steder.

Leasing af alle bilmærker og varevognsmodeller

Vi tilbyder erhvervsleasing gennem vores autoriserede partner, Hella Service Partner. Dermed har du muligheden for at lease en varevogn fremfor at købe en bil.

Du kan lease alle bilmærker og modeller inden for varevogne. Vi tilbyder også leasing af brugt bil. Vi har altid gode og fornuftige priser samt en række servicemindede medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig.

Serviceaftaler med vedligeholdelse og synsklargøring

Vi er selv erhvervsdrivende og ved, hvor travl og stressende hverdagen kan blive. Derfor tilbyder vi en særlige serviceaftale til virksomheder, hvor vi står for vedligeholdelsen af en eller flere biler.

En del af servicen går ud på, at vi selv henter bilen og kører den til værkstedet, når det er tid til service, reparation eller syn. Herefter returnerer vi bilen.

Dermed skal du ikke tænke på at bruge to medarbejdere til at køre ud til os i to biler for at aflevere en bil og derpå kører retur, hvorpå det hele skal ske i modsat rækkefølge, når bilen er klar.

Vi henter og bringer din bil helt gratis. Samtidig tilbyder vi at holde styr på både service- og synsintervaller. Vi tjekker din bil helt gratis, inden den skal til syn. Dermed kan vi sikre, at din bil ikke dumper til synet. Du skal med andre ord ikke tænke på noget, da vi selv indkalder din bil, når det er tid til service eller syn. 

Få et tilbud på en serviceaftale eller erhvervsleasing

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for vores erhvervsservice. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for erhvervsleasing eller en serviceaftale. 

overvejer du erhvervsleasing?

Hos VS Automobiler kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at blive godt kørende til hverdag.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mere end 20 års erfaring

Vores mekanikere og personale er specialister og har mange års erfaring i autobranchen.

Mulighed for GRATIS lånebil

Når din bil er på værksted hos os, så kan du nemt og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.

Garanti på alt arbejde

Hos os sikrer vi altid, at vores arbejde bliver udført inden for de gældende regler og lovgivninger.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder ?

facebook_3

"super service hver gang"

Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

Marie Fugl

tp

"god service og faglighed"

Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.

Mathias Fæstelager

autobutler

"super pålidelig"

Købte en Volkswagen Polo for 3 år siden. Efter at jeg fandt fejl i gearkasse og fartpiloten fik jeg det lavet med fremragende service.

Rezkar

google_2

"venlige og hjælpsomme"

Har fået lavet super autoservice hos VS Automobiler, servicen var i top, jeg vil anbefale dem til alle!

Ketil

sublim auto- og skadeservice

bliv godt kørende med hella service partner

VS Automobiler er en del af Hella Servicepartner, som dækker hele landet og sikrer dig en ordenligt service til fornuftige priser på din næste bilreparation, service og meget andet. Vi har både erfaringen til at servicere gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere nye biler.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

vs automobiler aps

Lyshøjvej 8, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 39074850

Kontakt værkstedet

phone-color +45 2942 1942

 mail-color_alt vsautomobiler@mail.dk

Kontakt os allerede i dag.

Følg os på Facebook

vores åbningstider

Mandag - fredag: 08.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 13.00

Søndag: Lukket

Mails besvares alle dage.