De fleste af os har prøvet at stå i en situation hvor vi har problemer med vores bil og har behov for en bilmekaniker eller et autoværksted til at hjælpe os. Det kan være frustrerende at skulle finde en troværdig mekaniker når man i forvejen er stresset over skaden på bilen, men det behøver faktisk ikke være så svært.

Så selvom det kan føles svært at vælge et autoværksted, især hvis ikke du kender meget til hvordan biler egentlig fungerer, betyder det ikke at du bør lære hvordan en katalysator fungerer eller hvordan bremserne lyder når de er ved at være slidt op.

Vores autoværksted i Ganløse og Lynge tilbyder professionelt arbejde på biler og andre køretøjer til nogle af landets bedste priser. Vi er åbne overfor nye kunder og ærlige gennem hele forløbet. Det har gjort at vi har mange glade kunder der benytter os gang på gang, og det er vi meget stolte af.

Som bilejer er man ofte bange for at skulle betale for meget for en reparation eller at arbejdet ikke bliver udført ordentligt. Heldigvis er der i dag mange måder hvor man kan øge sine chancer for en positiv oplevelse.

Først og fremmest kan det være smart at vælge et lokalt autoværksted i Ganløse og Lynge for eksempel, især hvis du kender andre som er glade for deres service. Men der er også andre fordele ved at vælge en lokal mekaniker. De er nemlig mere afhængige af glade kunder end bilforhandlere er, og leverer derfor tit en service af højeste kvalitet.

En ting som mange folk glemmer når de kigger efter en bilmekaniker, er at disse værksteder leverer en service til kunderne. Det betyder at du bør behandles ordentligt, og at deres prioritet bør være at levere gode resultater til dig.

Når du kontakter et nyt autoværksted for at overveje dem som dit faste sted, kan du overveje om de er venlige at snakke med, og om de besvarer dine spørgsmål på en tilfredsstillende måde. Denne slags ting kan gøre en stor forskel når det gælder tillid. Et godt værksted har medarbejdere der arbejder for dig, og ikke imod dig.

Det er også en god idé at finde en mekaniker når du anskaffer dig et køretøj, og ikke først når uheldet er sket. Det gør det hurtigt og let at sende bilen på værksted, og du kan samtidig føle dig veltilpas da du allerede har sikret at de kan levere den service du forventer.

Hvis du har tid i kalenderen, kan det også være fornuftigt at besøge værkstedet. På denne måde kan du få en rigtig snak med mekanikeren, og du kan også se hvordan de arbejder til dagligt.

Selvom det er de færreste af os der forventer et super rent værksted, kan det stadig være et faresignal hvis der ligger snavs og rust over det hele på gulvet og værktøjet flyder til højre og venstre. Det er selvfølgelig en arbejdsplads, men der må trods alt også godt være styr på sagerne.

Så ønsker du hjælp til at fejlfinde et specifikt problem på din bil, skal du have serviceret bilen inden et syn, eller har du andre spørgsmål eller udfordringer står vi klar på telefonen eller e-mail, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud i dag!

har du brug for hjælp til bilen?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld gerne din bils registreringsnummer, så vender vi retur snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mere end 20 års erfaring

Vores mekanikere og personale er specialister og har mange års erfaring i autobranchen.

Mulighed for lånebil

Når din bil er på værksted hos os, så kan du nemt og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.

Garanti på alt arbejde

Hos os sikrer vi altid, at vores arbejde bliver udført inden for de gældende regler og lovgivninger.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder ?

facebook_3

"super service hver gang"

Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

Marie Fugl

tp

"god service og faglighed"

Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.

Mathias Fæstelager

autobutler

"super pålidelig"

Købte en Volkswagen Polo for 3 år siden. Efter at jeg fandt fejl i gearkasse og fartpiloten fik jeg det lavet med fremragende service.

Rezkar

google_2

"venlige og hjælpsomme"

Har fået lavet super autoservice hos VS Automobiler, servicen var i top, jeg vil anbefale dem til alle!

Ketil

sublim auto- og skadeservice

bliv godt kørende med hella service partner

VS Automobiler er en del af Hella Servicepartner, som dækker hele landet og sikrer dig en ordenligt service til fornuftige priser på din næste bilreparation, service og meget andet. Vi har både erfaringen til at servicere gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere nye biler.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

vs automobiler aps

Lyshøjvej 8, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 39074850

Kontakt værkstedet

phone-color +45 2942 1942

 mail-color_alt vsautomobiler@mail.dk

Kontakt os allerede i dag.

Følg os på Facebook

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredage: 08.00 - 13.00

Mails besvares alle dage.