Problemer med bilen? ​

Hvor mange af jer har haft problemer med jeres bil når det kom til at vælge et autoværksted til reparationerne? Nogle gange kan det være mekanikeren selv der er besværlig at snakke med, og andre gange kan det være priserne der er uoverskuelige, eller noget helt tredje. Så hvordan vælger du egentlig det rigtige autoværksted i Frederikssund?

Vi har drevet autoværksted nær Frederikssund i mange år, og har gennem tiden opbygget en stor og bred erfaring sammen med at have leveret solide resultater og høstet glade kunder på stribe. Derfor har vi skrevet denne artikel der kan hjælpe dig til at vælge rigtigt første gang, og på den måde undgå besvær og ubehagelige ekstraregninger.

Tænk før du vælger et værksted nær Frederikssund

Det kan være farligt at vælge den første mekaniker du finder på nettet hvis ikke du også tænker lidt over detaljerne selv. Dem der vælger mekaniker på denne måde, oplever ofte at de har besvær med forløbet, eller kommer til at betale mere end de kunne have gjort andre steder.

Derfor er det en god idé at undersøge markedet før du vælger en ny bilmekaniker omkring Frederikssund. Det kan også betyde meget hvilken type bil du ejer. Ikke alle autoværksteder tilbyder service eller reparation på de nye Tesla el-biler, ligesom nogle værksteder er specialiseret i visse mærker eller typer skader.

Vores mekanikere er stolte af at kunne være behjælpelige med langt de fleste problemer man som bilejer i Danmark kan komme ud for. Fra fejlfinding på de elektriske kabler, til udretning af buler og ridser, til de større reparationer fra kollisioner eller andre uheld: vi er udstyret med værktøj og personale der kan klare det meste.

Lokalt værksted eller landsdækkende bilforhandler?

Når det kommer til valget mellem lokal eller landsdækkende, kan der være flere ting at overveje. Dog er det som tommelfingerregel en god idé at vælge et autoværksted i Frederikssund hvis du selv bor i området, frem for at vælge bilforhandleren i København hvor du købte din bil i sin tid.

Det kan skære ned på transporten, både hvad angår tid og penge. Det er altid rart at man kan svinge forbi sin lokale mekaniker hvis man har et hurtigt spørgsmål, eller blot vil se hvordan det går med reparationen. Dog anbefaler vi at du ringer for at høre om de har tid, det er trods alt en arbejdsplads, og værkstedet har tit flere biler på liften end blot din.

Det giver også et godt forhold til sin mekaniker, og det kan gøre en stor forskel når det kommer til at skabe tillid. De fleste værksteder har trods alt rent mel i posen, men det kan stadig være beroligende at kende lidt til mekanikeren inden man sender sin bil til reparation.

En af de bedste måder hvor du kan finde en god mekaniker er ved at spørge venner og familie til råds, men bor du ikke i Frederikssund som dem, kan det være nødvendigt at skulle søge på internettet, i de lokale ugeaviser eller på anden måde selv finde et autoværksted i nærheden.

Uanset om du vælger et autoværksted i Frederikssund, eller bilforhandleren i storbyen, er det vigtigt at have en professionel mekaniker der ved hvad der skal til for at løse ethvert problem. I sidste ende gælder det jo om sikkerhed i trafikken.

har du brug for hjælp til bilen?

Så benyt nedenstående formular. Udfyld gerne din bils registreringsnummer, så vender vi retur snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

mere end 20 års erfaring

Vores mekanikere og personale er specialister og har mange års erfaring i autobranchen.

Mulighed for GRATIS lånebil

Når din bil er på værksted hos os, så kan du nemt og hurtigt komme videre i en af vores lånebiler.

Garanti på alt arbejde

Hos os sikrer vi altid, at vores arbejde bliver udført inden for de gældende regler og lovgivninger.

udtalelser & anmeldelser​

Hvad mener vores kunder ?

facebook_3

"super service hver gang"

Så flinke, dygtige og ordentlige folk. Vigtigt at have tillid til sin mekaniker, når man som jeg - ikke ved en dyt (!) om biler.

Marie Fugl

tp

"god service og faglighed"

Jeg har været forbi VS Automobiler over flere omgange nu, og jeg kan ikke sætte en finger på hverken service eller faglighed.

Mathias Fæstelager

autobutler

"super pålidelig"

Købte en Volkswagen Polo for 3 år siden. Efter at jeg fandt fejl i gearkasse og fartpiloten fik jeg det lavet med fremragende service.

Rezkar

google_2

"venlige og hjælpsomme"

Har fået lavet super autoservice hos VS Automobiler, servicen var i top, jeg vil anbefale dem til alle!

Ketil

sublim auto- og skadeservice

bliv godt kørende med hella service partner

VS Automobiler er en del af Hella Servicepartner, som dækker hele landet og sikrer dig en ordenligt service til fornuftige priser på din næste bilreparation, service og meget andet. Vi har både erfaringen til at servicere gamle modeller og efteruddannelsen til at kunne håndtere nye biler.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

vs automobiler aps

Lyshøjvej 8, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

​CVR-nummer: 39074850

Kontakt værkstedet

phone-color +45 2942 1942

 mail-color_alt vsautomobiler@mail.dk

Kontakt os allerede i dag.

Følg os på Facebook

vores åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 17.00

Fredage: 08.00 - 13.00

Mails besvares alle dage.